Hästmassage

Varit inne på en känd hästsida och läst i deras forum om Hästmassage.
Gud vad många som ned varderar vårt yrke , men lika många hurrar för det. Tyvärr beror det nog mycket på vad det är för Hästmassör du stöter på , Hur mycket information du ger din hästmassör om din häst innan . Det hjälper inte att ha inställningen att nu ska vi testa hästmassören som kommer om var hästen har ont!!???
Vi vill veta allt vi kan , för att ställa en diagnos!! Vi vill ha samarbete med ET VET fysioterapeft och alla som är involverade i hästen.
Ingen ersätter den andra, vi kompletterar varandra.

E´n stor faktor var med att vi  gör det mysigt för hästen ,  men inget mer, ... Klart är det skönt med massage !!
Men det gör så mycket för hästen , det stimulerar så mycket.
Ett massage tillfälle gör inte underverk utan en regelbunden behandling , gör att du  hittar  ursprungs orsaken till smärtan heltan mm
Du som ägare måste se över  allt ,  och hjälpa till , är sadeln problemet , byt den , är du sned när du rider ta hjälp av tränare.
Är hästen våt kall, fixa det med ett vart gott täcke eller  en  varm lösdrift ... . Är din häst stressad för den är ensam , hjälp den då med sällskap, det är ett flockdjur.
Människor gör inget medvetet  ont mot sina hästar , men vi har lätt för att lägga skulden på andra.....
Hovis tränare hästmassörens fel .. vet var dålig  mm
MASSAGEN FÖREBYGGER
Hästmassörer har en bre d utbildning , vi kan mer än att knåda muskler ...
Ja ja , nu ska jag nog inte  elta mera ... ville bara avreagera mig lite ..
Det finns inget som är så roligt  när du varit hos en häst och masserat den och  nästa gång du kommer är det en annan häst och en lycklig ägare!
Viktigt ar ätt variera din hästs träning för att inte få negativa effekter...  regelbunden massage ...  harmoni i stallet  mycket utevistelse för hästen , mm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0